#nytpolttelee

Huhtikuussa polttelee!

Supermessut 2019 -kuvakooste

Huhtikuussa polttelee!

Kuumaa kesän odotusta, näppejä syyhyttäviä löytöjä, herkullisia viinejä sekä saunanlämpöistä ja grillintuoksuista tunnelmaa ovat luomassa Piha & Koti, Kotimaan Matkailu, Keräily, levyihin ja musiikkiin keskittyvä Platta, TamCollect-postimerkkinäyttely sekä Tampere Wine Fest.

Piha & Koti -, Kotimaan matkailumessut -, Keräilyn maailma -, Tampere Winefest -tapahtumien logot

Piha & Koti -kasvi

Piha & Koti

Uusi tapahtuma yhdistää ja varustelee kodin sisä- ja ulkotilat. Multasormia syyhyttää, kun A-hallissa saa fiilistellä kesän grillihetkiä sekä pihan, parvekkeen tai puutarhan laittoa. Uniikki Rinnakkain-alue inspiroi sisustajia ja DIY-alueella pääsee tositoimiin.

Ohjelmanostot:

Kotimaan Matkailumessut

Kiinnostavimmat lomaideat ja kotimaan matkailukohteet saaristosta Pohjanmaan kautta Lappiin saakka. Esillä teatterit, luontopolut, majoituspaikat ja muut matkailutimantit. Ohjelmassa 13.4. trendikäs ja tulevaisuuteen katsova Maata pitkin matkailu -tapahtuma.

Ps. Saavu pyöräkulkueessa la 13.4., saat ilmaisen sisäänpääsyn!

Ohjelmanostot:

Kotimaan matkailu -maisema
Postimerkkejä, Keräilyn maailma

Keräilyn maailma

Tapahtuma toimii areenana ajan patinoimien aarteiden etsinnälle, kun saman katon alle kootaan 53. Keräily-messut, 2. kertaa järjestettävät Platta-levymessut sekä TamCollect-postimerkkinäyttely, jossa esillä on mm. Jenni Haukion postimerkkikokoelma, NHL-tähti Barkovista tehty postimerkki ja 0 euron seteli. Kaikkien Muumimuki-intoilijen iloksi löydät messuilta täydellisen Muumimuki-kokoelman.

Ohjelmanostot:

Winefest

Kasvava ja kansainvälinen Tampere Wine Fest laajenee ja tunnelmoi nyt Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen D-hallissa 12.–13.4.2019. Halliin luodaan tyylikäs ja tunnelmallinen, viininmaisteluun sointuva miljöö, jossa maistellaan satoja viinejä eri puolilta maailmaa. Cin cin!

Winefest-viinilasi

Osta liput nyt!

Kevään kuumin tapahtuma odottaa sinua – älä jätä väliin!

Siirry lippukauppaan