#VirittäydyVapaalle

Miksi osallistua?

 

Piharakentamisen, puutarhan ja kodin sisustuksen messutapahtuma

Kukat, kasvit, siemenet ja sipulit sekä pihakivet ja -kalusteet omaan puutarhaasi. Myynnissä on tuotteita aina järeämmistä puutarhakoneista viimeisteleviin tuotteisiin. ­ Ideoita ja inspiraatiota oman ­puutarhan uudistamiseen ja rakentamiseen.

100% kotoilua

 

Monipuolista tuotetarjontaa toiveiden mukaan

Kuluttajat ovat esittäneet toiveensa: mistä löytää tapahtuma, joka tarjoaa monipuolisen tuotevalikoiman, aina järeämmistä puutarhakoneista viimeisteleviin tuotteisiin, kukkasipuleihin sekä puutarhakalusteisiin? Me haluamme vastata toiveeseen ja tarjota juuri tätä.

Piha & Koti tarjoaa myös ideoita ja inspiraatiota oman:

  • puutarhan,
  • parvekkeen,
  • pihan ja kodin

sisustuksen uudistamiseen ja rakentamiseen.

Oikeaan aikaan, oikeassa paikassa

Grillit, pihalaatat, leikkimökit, kesäkeittiöt ja muut pihahaaveet ja -hankinnat voi toteuttaa kätevästi saman katon alla ennen kesää, jotta kaikki on valmiina lomaa varten. Haluamme keskittää valikoiman yhden katon alle, jotta asiakas voi hyödyntää yhden pysähdyksen -taktiikkaa ja tehdä kaikki hankintansa yhdestä paikasta.

Tutustu pohjakarttaan


Tapahtumassa kohtaat juuri oikeat ihmiset

Piha & Koti -messuilta löydät ne ihmiset, ketkä haluavat panostaa omaan kotiin ja pihaan. Heidät, ketkä haluavat viihtyisän ja laadukkaan ympäristön viihtymistä varten.

Vuoden kolme tärkeintä päivää tehdä kauppaa ja verkostoitua

Kolmen messupäivän aikana tapaat sekä nykyisiä että tulevia asiakkaita. Lähes 70 % messukävijöistä vietti tapahtumassa vähintään neljä tuntia – kävijät ovat liikkeellä tositarkoituksella. Tee varaus osastopaikasta nyt, niin varmistat paikkasi ensi vuoden ykköstapahtumassa!

Varaa osasto


Miksi osallistua messuille?

1. Keskeisyys

Tampere on sijainniltaan Suomen paras paikka järjestää messutapahtuma. Pirkanmaan talousalueella asuu 500 000 ihmistä. Täällä kohtaat sisustamista, piharakentamista ja puutarhan laittoa suunnittelevat asiakkaasi henkilökohtaisesti. Piha & Koti on vakiinnuttanut paikkansa Pirkanmaalla alan ykköstapahtumana, johon on lyhyt matka ympäri Suomea.

2. Kilpailutilanne

Uudet tekijät, suuret ja pienet alan toimijat, merkittävimmät vaikuttajat sekä kovimmat kilpailijasi ovat Piha & Koti -messuilla. Monipuolinen ohjelmatarjonta tukee kokonaisuutta. Älä jää junasta, tule mukaan!

3. Elinvoimaisuus

Pirkanmaa on muuttovoittoinen seutu, täällä panostetaan asumiseen. Lapsiperheet muuttavat Pirkanmaalle hyvän sijainnin vuoksi ja oman kodin viihtyisyyteen ollaan valmiita satsaamaan.

Täydellinen yhtälö – tule ja menesty!

Hinnasto Varaa osasto