#PihaJaKoti
{Content.image.alt

Kasvikunnan ravinnetiheimmät ruoat

la 18.04.2020 14:30-15:00
su 19.04.2020 11:00-11:30

Terassilava, A-halli

Olemme enenevissä määrin menettäneet yhteyden luontoon – ruokamme alkuperään. Ikivanhat ajatukset nousevat parrasvaloihin uusilla kulmilla ajan henkeä mukailevien trendien myötä. Luento tarjoaa laajan läpileikkauksen kasvikunnan ravinnetiheimpien ruoka- ja rohdoskasvien hyödyistä, historiasta ja käyttötavoista.

Esiintyjä: Jaakko Halmetoja

Jaakko Halmetoja on hyvinvointi- ja ravintoasiantuntija sekä tietokirjailija, joka tunnetaan superruoka- ja biohakkerointi-ilmiöiden pioneerina sekä kotimaisten villiruokien popularisoijana. Viimeisen vuosikymmenen aikana Halmetoja on kansantajuistanut säännöllisten mediaesiintymisten sekä noin 100:n vuosittaisen yleisöluennon kautta lukuisten eri raaka-aineiden sekä terveysteknologioiden hyötyjä ja uniikkeja käyttötapoja. Halmetoja on toiminut neuvonantajana useille sekä suomalaisille että kansainvälisille terveysalan kasvuyrityksille ja työskentelee tällä hetkellä kehitysjohtajana Foodin-brändin taustalla. 

Teema: Piha ja Koti