#nytpolttelee
{Content.image.alt

Merkillinen seikkailu -näyttely

pe 12.04.2019
la 13.04.2019
su 14.04.2019

C-hallin osastot

Postimuseo tuo messuille erityisesti lapsille ja perheille suunnatun Merkillinen seikkailu -näyttelyn, joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua suomalaisten postimerkkien runsaaseen kuvamaailmaan tekemisen ja leikin avulla.

Paitsi tekemistä, näyttely tarjoaa myös tietoa postimerkeistä ja niiden keräämisestä. Näyttelyssä voi harjoitella postimerkkeilyn eri taitoja, kuten merkin julkaisijamaan ja  välineiden tunnistamista sekä oman kokoelman rakentamista. Näyttelyssä voi osallistua myös yhteisen postimerkkitaideteoksen rakentamiseen tai kuvauttaa itsensä osana postimerkkiä. Osoitteen kirjoittamista voi harjoitella lähettämällä oikean postikortin. Vaaliviikonlopun johdosta postikortin voi postittaa mukaan lähteneille Pirkanmaan kansanedustajaehdokkaille.

Perjantaipäivä on erityisesti suunnattu ennakkoon varanneille päiväkoti- ja koululaisryhmille, joita ovat mukana ohjaamassa Tampereen Lasten parlamentin vapaaehtoiset. Lauantaina ja sunnuntaina näyttelyä ovat opastamassa ja toiminteita ohjaamassa Tampereen nuorisopalveluiden Huippujengiläisiä.