#VirittäydyVapaalle
{Content.image.alt

Omatarhuri-puisto

pe 17.04.2020
la 18.04.2020
su 19.04.2020

Omatarhuri-puisto

Vuorovaikutteinen tapahtumapaikka

Oletko suunnittelemassa oman pihan rakentamista, kokonaisuuksia tai yksityiskohtia. Mitä aiheita, uutta tai visionääristä toivoisit Omatarhuri-puistossa kuulevasi tai näkeväsi?

Omatarhuri toteuttaa vuorovaikutteisen puisto-alueen sekä ohjelmiston Piha & Koti 2020 -messuille. Kerro ennakkoon kysymyksesi ja toiveesi aiheista: markku.urhonen@omatarhuri.fi

Asiantuntijat estradilla

Omatarhuri-puisto -ohjelmalavalla esiintyvät puutarha-alan asiantuntijat. Esityksissä paneudutaan pihasuunnitteluun ja yksityiskohtaisiin elementteihin kuten kivi, vesi, kasvit sekä nurmikko. Asiantuntijoilta saat ideoita oman pihasi suunnitteluun ja kuinka yksittäisiä elementtejä kannattaa käyttää hyödyksi. Omatarhurin kädenjälki näkyy tällä kertaa uusissa tai uudistettavissa pihoissa sekä pihojen hoidossa ja remonteissa – kattopuutarhoja unohtamatta.

Workshop

Non-stop aktiviteettipisteissä kävijät pääsevät asiantuntijoiden opastuksella kokeilemaan muun muassa nurmikon kylvöä ja ylläpitoa, tunnistamaan kasveja sekä testaamaan robottiruohonleikkurin toimintaa.

Alue pitää sisällään yleisökisoja, workshopeja ja alan ammattilaisten tietotaitoa.

Teema: Piha ja Koti